top of page

Consultancy 

Ervaren team 

Xist! werd in 1999 opgericht door twee ervaren en enthousiaste (reis) professionals. Een team dat al snel werd uitgebreid met een selectie van de beste redacteurs, ontwerpers en online specialisten.

Alle medewerkers reizen regelmatig de wereld over en worden geïnspireerd door te luisteren, te kijken en te ervaren. In de loop der jaren zijn vele creatieve concepten en mediaproducten ontwikkeld waardoor wij bouwen op een ruime ervaring. Met onze uitgebreide portfolio aan producten en diensten zijn wij in staat uw (online) zichtbaarheid en onderscheidend vermogen te vergroten. Graag presenteren wij u op basis van uw doelen en wensen creatieve concepten waaronder doeltreffende PR oplossingen, wervende events, innovatieve en motiverende InstaMeets, sociale media oplossingen, professionele videoproducties en magazines op maat. 

Consultancy 

We adviseren nu een brede selectie van nationale en internationale (reis)bedrijven over het bereiken van hun doelgroepen. Met de concepten die wij ontwikkelen zijn wij actief voor landenverkeerbureaus, ministeries van toerisme en DMC's in Nederland, ook werken wij voor internationale rederijen, verzekeraars en winkelketens. Met innovatieve, creatieve media - en promotieplannen, waaronder het organiseren van kennismakingsreizen en creatieve events zorgen we voor de juiste aandacht en effectieve vermarkting.

 

Voor al uw PR, online advies, online programma's, brochures, reisprogramma's, vertegenwoordiging en reisaanbod neemt u contact op met: sales@xist.nl

bottom of page