top of page

Consultancy 

Ervaren team 

Xist! werd in 1999 opgericht door twee ervaren en enthousiaste (reis) professionals. Een team dat al snel werd uitgebreid met een selectie van de beste redacteurs, ontwerpers en online specialisten.

Alle medewerkers reizen regelmatig de wereld over en worden geïnspireerd door te luisteren, te kijken en te ervaren. In de loop der jaren zijn vele creatieve concepten en mediaproducten ontwikkeld. En keer op keer zorgden we ervoor dat ons portfolio van producten en diensten op tijd werd uitgebreid en aangepast met wat nodig was en is in een tijdperk waarin digitalisering, verspreiding van informatie en kennisverwerving snel veranderen.

Consultancy 

We adviseren nu een brede selectie van nationale en internationale (reis)bedrijven over het bereiken van hun doelgroepen. Met de concepten die wij ontwikkelen zijn wij actief voor landenverkeerbureaus, ministeries van toerisme en DMC's in Nederland, ook werken wij voor internationale rederijen, verzekeraars en winkelketens. Met innovatieve, creatieve media - en promotieplannen, waaronder het organiseren van kennismakingsreizen en creatieve events zorgen we voor de juiste aandacht en effectieve vermarkting.

 

Voor al uw PR, online advies, online programma's, brochures, reisprogramma's, vertegenwoordiging en reisaanbod neemt u contact op met: sales@xist.nl

bottom of page