Travel & Consultancy 

Travel 

Xist! werd in 1999 opgericht door twee ervaren en enthousiaste (reis) professionals. Een team dat al snel werd uitgebreid met een selectie van redacteurs, ontwerpers en online specialisten.

We reizen de hele wereld over, geïnspireerd door luisteren, kijken en ervaren. In de loop der jaren zijn er vele creatieve concepten en mediaproducten ontwikkeld. En keer op keer zorgden we ervoor dat ons portfolio van producten en diensten werd uitgebreid met wat nodig is in een tijdperk waarin digitalisering, verspreiding van informatie en kennisverwerving snel veranderen.

Consultancy 

We adviseren nu een brede selectie van nationale en internationale (reis) bedrijven over het bereiken van hun doelgroepen. Door e-learningconcepten te ontwikkelen, zijn we actief voor veel steden in Nederland, maar we werken ook voor luchthavens, luchtvaartmaatschappijen en reisverzekeraars. Bovendien overleggen we regelmatig met internationale rederijen, ministeries van toerisme en winkelketens over innovatieve mediaplannen waaronder het organiseren van kennismakingsreizen maar ook promotionele events in verschillende landen in Europa.

 

Voor al uw PR, online advies, e-learning programmas's, brochures, reisprogramma's, vertegenwoordiging en reisaanbod neemt u contact op met: sales@xist.nl