top of page

Online Media Plan

Social Media plan

Op basis van een gestructureerd 'Mediacirkelplan', adviseren wij u hoe u content op een doeltreffende wijze onder de aandacht brengt via verschillende social media kanalen.

Op deze manier zorgt u ervoor dat belangrijk nieuws, nieuwe producten en informatie over nieuwe aanbiedingen uw klanten of de interne organisatie bereiken via het kanaal dat hem of haar het meest aanspreekt.


Uw medewerkers gaan aan de slag op basis van dit plan. Of u vraagt ons 'de cirkel' wekelijks , maandelijks of jaarlijks voor u uit te voeren, inclusief redactie, beeldbewerking, creatieve stories, reels en videobewerking. 

mediacircle.png

Digitaal magazine op maat

Om uw zichtbaarheid te vergroten kunnen de specialisten van XIST! een uniek online magazine voor uw samenstellen,

dat u via uw website, social media kanalen en/of mailings en ezines aan uw doelgroep kunt presenteren. Het magazine wordt opgeleverd geheel in de look & feel van uw organisatie met een sterke visuele presentatie van uw producten, actuele nieuws, thema's en/of bestemming. Dus of het nu graat om een interactieve bedrijfspresentatie, een lancering van een nieuwe productlijn, activiteit of u wilt uw interne organisatie maandelijks op de hoogte houden van belangrijke thema's, geef uw wensen aan en wij verzorgen uw complete online magazine  

Op basis van een ontwerpvoorstel, kunnen wij,  indien gewenst,  de complete redactie voor onze rekening nemen en verzorgen de volledige layout & productie. Persoonlijke ondersteuning en professioneel advies worden verstrekt tijdens het gehele creatieve proces.

 

De XIST! online magazines bieden u de mogelijkheid uw doelgroepen online te informeren, inspireren en imponeren. De webmagazines zijn volledig responsive en openen op alle pc's, laptops, tablets en Macbooks in alle browsers (Explorer, Chrome, Firefox, Opera, Safari)/

Geinteresseerd? Neem contact op met sales@xist.nl

bottom of page