top of page

Online Media Plan

Social Media plan

Op basis van een gestructureerd 'Mediacirkelplan', adviseren wij u hoe u content op een doeltreffende wijze onder de aandacht brengt via verschillende social media kanalen.

Op deze manier zorgt u ervoor dat belangrijk nieuws, nieuwe producten en informatie over nieuwe aanbiedingen uw klanten bereiken via het kanaal dat hem of haar het meest aanspreekt.


Uw medewerkers gaan aan de slag op basis van dit plan. Of u vraagt ons elke week 'de cirkel' voor u uit te voeren, inclusief redactie, beeldbewerking, creatieve stories en reels. 

mediacircle.png

Digitaal magazine op maat

De specialisten van XIST! kunnen een uniek online magazine samenstellen, geheel in de look & feel van uw organisatie met een sterke visuele presentatie van uw producten, actuele nieuws, thema's en/of bestemming.

 

Wij presenteren een uniek ontwerp, zorgen indien gewenst voor de complete redactie en verzorgen de volledige layout & productie. Persoonlijke ondersteuning en professioneel advies worden verstrekt tijdens het gehele creatieve proces.

 

De XIST! online magazines bieden u de mogelijkheid uw doelgroepen online te informeren, inspireren en imponeren. De webmagazines zijn volledig responsive en openen op alle pc's, laptops, tablets en Macbooks in alle browsers (Explorer, Chrome, Firefox, Opera, Safari).

Geinteresseerd? Neem contact op met sales@xist.nl

bottom of page