top of page

Online Media Plan

Social Media

Op basis van een gestructureerd "Mediacirkelplan", adviseren wij u hoe u uw inhoud op een gestructureerde manier (na publicatie in welke vorm dan ook) tegelijkertijd kunt aanbieden via al uw socialemediakanalen.

Op deze manier weet u zeker dat belangrijk nieuws, nieuwe producten en informatie over nieuwe aanbiedingen uw klanten bereiken via het kanaal dat hem of haar het meest aanspreekt.


Uw medewerkers gaan aan de slag op basis van dit plan. Of u vraagt ons elke week 'de cirkel' voor u uit te voeren, inclusief bewerking, beeld en video.

Online Content

We kunnen ook een exclusief online magazine voor uw organisatie samenstellen, volledig op maat en in de look & feel van uw organisatie.

 

Voor het digitale magazine zorgen wij voor de volledige montage, het unieke ontwerp en de aantrekkelijke interactiviteit. Persoonlijke ondersteuning en professioneel advies worden verstrekt tijdens het gehele productieproces.

 

De XIST! webmagazines bieden u de mogelijkheid uw doelgroepen online te informeren, inspireren en imponeren. De webmagazines openen op alle pc's, laptops, tablets en Macbooks in alle browsers (Explorer, Chrome, Firefox, Opera, Safari).

Geinteresseerd? Neem contact op met sales@xist.nl

mediacircle.png
bottom of page