Elearning 

Xist! exploiteert in samenwerking met de ETrainingCompany het grootste online leerplatform voor reisprofessionals >www.etraveltraining.eu In samenwerking met verkeersbureaus en ministeries van toerisme worden meer dan 195 landen-, regio-, steden- en product trainingen aangeboden. De e-learning portal voorziet inmiddels alle grote reisbureauketens in Nederland en België, onder white label, van een professioneel e-learning platform. Een trainingssysteem dat door de ketens wordt ingezet om hun mensen te trainen over toeristisch aanbod wereldwijd.

Studiereizen 

Reisprofessionals hebben de mogelijkheid zich via de elearning portal in te schrijven voor speciale studiereizen. Iedere reisagent die een training afrondt met een voldoende testresultaat kan zich via het systeem geheel geautomatiseerd voor de reis naar het desbetreffende land aanmelden. 

 

Ook biedt de portal het zogenaamde Go see Sell concept. Reisagenten kunnen zich via de leerportal abonneren waarna zij een uitgebreid overzicht gepresenteerd krijgen van acties en voordeelreizen die speciaal voor hen beschikbaar zijn 

 

Uw aanbod online? Stuur een e-mail naar sales@xist.nl

trav5.jpg