top of page

ETravelTraining

Xist! multimedia bv werkt sinds 2005 samen met The eTraining Company bv op het gebied van digitaal leren en trainen.

 

The eTraining company is een gespecialiseerd e-learning bedrijf dat met behulp van een doordacht concept en geavanceerde programmatuur in staat is om ieder bedrijf te voorzien van een exclusief e-learning platform. Dit biedt bedrijven de mogelijkheid hun medewerkers en/of doelgroepen te informeren, te trainen en op te leiden over bedrijf essentiële processen en producten.

 

Inmiddels wordt de geavanceerde e-learning techniek van ETC door meer dan  90 organisaties zowel in de toeristische sector als ook in de verzekerings-, autoverhuur- en uitzendbranche gebruikt. Het platform wordt voor klanten volledig in de eigen corporate identity gebouwd en ontwikkeld.

Eén van de activiteiten van The eTraining Company in samenwerking met Xist! multimedia bv is het aanbieden van een leerplatform voor de toeristische sector. Op www.etraveltraining.nl kunnen reisprofessionals gratis hun kennis vergroten over meer dan 100 landen, regio’s, steden en reisproducten wereldwijd.

Door het ruime aanbod onafhankelijke, professionele content adopteerden inmiddels alle grote reisketens in Nederland het platform onder white label en wordt het systeem ook in België, Engeland, Zweden, Duitsland, Italië en Frankrijk gebruikt.

 

Tevens bedienen we meer dan  50 toeristische opleidingen (MBO en HBO’s) in Nederland en Belgie met een eigen e-learningomgeving, die volledig in de systemen van de scholen is geïntegreerd.

bottom of page